Рецепта за салата
Салата с царевица и мариновани краставички

Салата с царевица и мариновани...

опитайте тази рецепта
Рецепта за супа
Агнешка супа с зелен лук и магданоз

Агнешка супа с зелен лук и...

опитайте тази рецепта
Рецепта за ястие
Мариновано агнешко на скара

Мариновано агнешко на скара

опитайте тази рецепта
Рецепта за десерт
Великденски празничен венец

Великденски празничен венец

опитайте тази рецепта

1 метър шоколад

Продукти с история

  • Шоколадът –безспорно е един от най-примамливите и изкушителни продукти за малки и големи. Той е не само много вкусен, но и полезен.
    Създаден е 1 METER CHOCOLATE tm. - единственият шоколад, който не може да бъде изяден от сам човек. Той е направен, за да бъде споделен с приятели. Съставът му е с най-високо качество.

    Историята на еднометровия шоколад започва през 1877 г. с войната между Руската и Османската империя, довела до освобождението на България. Първият превзет от руската армия български град е Свищов. Руският император Цар Александър Втори и главнокомандващият армията - Великият княз Николай Николаевич, разполагат Главната си квартира край града и оттам ръководят сраженията. Ежедневието в Императорската главна квартира освен военни действия включва и традиционните царски пиршества, а в менюто на аристократите задължително присъства шампанско и шоколад. Така свищовски търговци бързо отговарят на търсенето и започват да произвеждат шоколад. А заради постоянните нужди на императорската свита го отливат в големи еднометрови форми. Така започва традицията на 1 METER CHOCOLATE tm.

    1 Meter Chocolate е оригинален начин да зарадвате любим човек, да направите незабравимо впечатление или просто да се насладите на вкуса на истинско какао. Той се грижи човек да се чувства щастлив, здрав, зарежден с енергия, създава усещане за комфорт, повдига настроението и помага да се намали стреса.

    Това шоколадовото изкушение за малки и големи днес се създава по традиционеният начин само в Pallatium Hotel Manastira Svishtov.


Вижте още кулинарни статии