Рецепта за салата
Салата от червено зеле

Салата от червено зеле

опитайте тази рецепта
Рецепта за супа
Гъста агнешка супа топчета

Гъста агнешка супа топчета

опитайте тази рецепта
Рецепта за ястие
Агнешко месо със спанак и кисело мляко

Агнешко месо със спанак и кисело...

опитайте тази рецепта
Рецепта за десерт

\"Златно мляко\"

Напитка

  • Златното мляко е познато от векове и е отлично за укрепване на имунната система. Това е древна индийска напитка, която гарантира здраве и дълголетие и дори има способността да топи раковите образувания. Тя подсилва имунната система, укрепва костите и облекчава артрита.

    Рецептата е много лесна и се приготвя бързо и своевременно. Създателите на рецептата казват, че всички съставки в нея са много полезни, проверени във времето и много лечебни.
    Необходими са вода, прясно мляко, бадемово масло и куркума.
    Налива се четвърт чаша вода в подходящ съд, към нея се прибавя 1/8 чаена лъжичка куркума, която трябва да е стрита на дребно, и се вари около 8 минути.
    В отделен съд се налива 1 чаша мляко и 2 супени лъжици бадемово масло. Ако човек има непоносимост към кравето мляко, то може да бъде заменено с козе или със соево. Млякото трябва да заври също. След това двете отвари се смесват на едно място и се бърка енергично, докато се получи течност със златист цвят. За да се подслади сместа, може да се добави лъжица мед или кафява захар. Златното мляко се изпива, докато е още топло. Пие се 3 месеца по един път дневно.

Вижте още кулинарни статии